Deň komplimentov si podpredseda KDH pripomenul v uliciach Spišského Podhradia

24.01.2007 Levoča

Spišské Podhradie 24. januára (TASR) - Dnešný Deň komplimentov si v uliciach Spišského Podhradia v okrese Levoča pripomenul poslanec Národnej rady SR a podpr...
Spišské Podhradie 24. januára (TASR) - Dnešný Deň komplimentov si v uliciach Spišského Podhradia v okrese Levoča pripomenul poslanec Národnej rady SR a podpredseda KDH Jozef Šimko.

Politik rozdával okoloidúcim rôzne drobnosti a prehodil s nimi pár viet podľa zmyslu tohto dňa - vysloviť kompliment aspoň piatim ľuďom, a tak si uvedomiť potrebu slušného správania.
\"Nechceme chodiť medzi ľudí len vtedy, keď sa blížia voľby, ale čo najčastejšie, \" poznamenal na margo svojej iniciatívy.
Spišské Podhradie si vybral aj preto, lebo jeho novým primátorom sa v minuloročných voľbách stal člen KDH Jozef Bača. Šimko povedal, že mu prišiel vyjadriť podporu a zároveň zistiť, v čom potrebuje pomoc z ústredia. Podľa Baču je tých oblastí viac. Potrebujú dokončiť rozostavanú budovu základnej školy, domčeky pre rómsku komunitu i zlepšiť kanalizáciu v mestečku s vyše štyritisíc obyvateľmi pod Spišským hradom.
Podpredseda KDH dodal, že takéto iniciatívy by sa mali stať bežnou praxou v konaní lídrov KDH. Podľa neho niet síce na takéto drobnosti času, ale ústrední politici by na to nemali zabúdať. \"Na takéto stretnutia využijem aj iné príležitosti, \" konštatoval Šimko.
 

Vyberte región